Szentesi Autó Kft.-Volvo Autószalon, Bük

8 Vélemény
Szentesi Autó Kft.-Volvo Autószalon
Kossuth L. U. 114
9737 Bük
Vas

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
18-09-105785
Adószám
13201878-2-18
Alkalmazottak száma
1-16
TEÁOR kód
4511 - Személygépjármű-, könnyűgépjármű-kereskedelem
Cégalapítás dátuma
23 dec. 2003

Leírás

A Szentesi Autó Kft. az Ügyvezető 19 éves üzleti és szakmai tapasztalataira épülve alakult meg 2003-ban. A Bük-Bükfürdőn található Szolgáltatási Centrumunk a helyi adottságok figyelembe vételével az AD csoport tagjaként, elsősorban prémium kategóriás Márkafüggetlen gépjármű szervizeléssel és értékesítéssel foglalkozott. Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően Karosszéria - Fényező részleggel, Autómentéssel, majd az ISO9001 Minőségirányítási Rendszer bevezetését követően Műszaki Vizsgáztatással, Igazságügyi Műszaki Szakértői Tevékenységgel, Eredetiség Vizsgáztatással, Biztosítási Kárügyintézés-Kárfelvételezéssel, Gépjármű Kereskedéssel és Hitelügyintézéssel bővítettük szolgáltatásinkat.


Kulcsszavak:
Autószerviz, Gumiszerviz, Eredetiségvizsgálat, Műszaki vizsgáztatás, Gépjármű értékesítés, Jégkár javítás, Kárfelmérés, Műszaki vizsgára való felkészítés, Gépkocsi mosás, Autókozmetika, Karosszéria munka, Állapotfelmérés, Alkatrész értékesítés, Biztosítási javítás
Szentesi Autó Kft.-Volvo Autószalon a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Czirják Antal

, 2017. augusztus 21.

Magyarország legjobb AUTÓSZERVIZE! Az egész országban nagyon sok szervizben jártam már,de még csak hozzá hasonlóval sem találkoztam!!

Gábor Sztéhló

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azt még hozzátenném,hogy kb úgy 500km-es körzetben!!!!

Gábor Sztéhló

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Legjobbak a környéken!!!

Autó vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2013.novemberében vásároltam egy 19 hónapos Volvo S80 szgk-it >>első látásra jött az egész:Kiváló állapotban,nagyon kedvező áron>> a saját autómat is hasonló feltételekkel számolták be.Köszönet a Szentesi Tamás ig.úrnak.Itt valóban első: a vevő,az udvarias és emberséges kiszolgálás.Egy kellemes beszélgetésre autóvásárlásra,szervizre>>ajánlom mindenkinek a Szentesi autó Kft-t.Még egyszer köszönök mindent és a további munkájukhoz sok sikert kívánok>>>csak így tovább! Sz E.Diósd.

Szerviz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Aki még nem volt a Szentesi szervizben az nem tudhatja,hogy milyen egy jól működő autószerviz ahol nem csak az autó hanem az ember is maximálisan ki van szolgálva!Ilyen kellemesen még nem csalódott senki,ahogy a Szentesi Volvonál fog ha ellátogat hozzájuk!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Szentesi Autó Kft.-Volvo Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő U. 129.
  9474  Szakony
 2. Szombathelyi Út 1
  9730  Kőszeg
 3. 9700 Szombathely, Áfonya Utca 4
  9700  Szombathely
 4. Szombathelyi Utca
  9600  Sárvár
 5. Várkör 39.
  9730  Kőszeg
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete